MEGA YAZILIM  STOK  DÖVİZ PROGRAMI KULLANIM KILAVUZU

STOK - DÖVİZ

02. Listeler



Stok Fiş Dökümü-Detay-Dövizli


     Kriterler kısmında bulunan Fiş No, Tarih, Stok Kodu, Depo Kodu, Parti Kodu, Firma, Fiş Özel Kod, Özel Kod, Fiyat sorgularına göre ve seçim kısmında bulunan Giriş Fişleri Dökülecek, Çıkış Fişleri Dökülecek, Faturalar Dökülecek. İrsaliyeler Dökülecek, Stok Fişler Dökülecek, Siparişler Dökülecek, Üretim Fişleri Dökülecek, Depo Fişleri Dökülecek, Barkod Fişleri Dökülecek, Konsiye Fişleri Dökülecek, Devir Fişleri Dökülecek, Satır Tutarı Net Fiyat Üzerinden Hesaplanacak, Stok Grup Toplam Dökülecek seçeneklerine göre döküm alabileceğimiz ve sıralama bölümündeki seçeneklere göre listeleyebileceğimiz stokları detaylı olarak veren dövizli bir dökümdür.


LBR_ST56.jpg


Stok Fiş Dökümü-Özet-Dövizli


     Kriterler kısmında bulunan Fiş No, Tarih, Stok Kodu, Depo Kodu, Parti Kodu, Firma, Fiş Özel Kod, Özel Kod, Fiyat sorgularına göre ve seçim kısmında bulunan Giriş Fişleri Dökülecek, Çıkış Fişleri Dökülecek, Faturalar Dökülecek. İrsaliyeler Dökülecek, Stok Fişler Dökülecek, Siparişler Dökülecek, Üretim Fişleri Dökülecek, Depo Fişleri Dökülecek, Barkod Fişleri Dökülecek, Konsiye Fişleri Dökülecek, Devir Fişleri Dökülecek, Satır Tutarı Net Fiyat Üzerinden Hesaplanacak, Stok Grup Toplam Dökülecek seçeneklerine göre döküm alabileceğimiz ve sıralama bölümündeki seçeneklere göre listeleyebileceğimiz dövizli bir dökümdür.


LBR_ST58.jpg


Stok Envanter Dövizli


     Verilen aralıkta kalan stokların, istenen fiyat ve birim üzerinden mevcut durumunu belirten dövizli döküm alınmasını sağlar. Döküm, kartların açılması sırasında tanıtılan gruplar itibarı ile alınabildiği gibi detay olarak da alınabilir. Detaylı dökümde, istenirse mevcut miktarı sıfır olan stoklar döküm dışında bırakılabilir.Mevcut tutarı herhangi bir katsayı ile çarparak stok ve fiyat planlaması yapılabilir.



Stok Mizan Dökümü Dövizli


     Stokların dövizli olarak sadece verilen tarih aralığıda miktar ve tutar olarak ulaştıkları mizan durumu, gruplara gore veya detaylı olarak dokulecektir. Verilen tarih den önce ve sonraki hareketler dikkate alınmaz sadece devir miktar olarak dökülür. Verilen tarih aralığında hareket görmeyen ve/veya mevcut miktarı sıfır olan stoklar dokum dışı bırakılabilir. Döküm, tutarsız sadece miktar olarak alınabilir.Tutarlı dökümde, çıkışlar maliyet veya satış fiyatı üzerinden değerlendirilebilir. Mizan asıl veya alternatif birim bazında alınabilir.


LBR_ST60.jpg


Hareket Yerlerine Göre Stok Dökümü Dövizli (Özet)


     Stokların belli tarih aralığında hareket yerlerine (malın gittiği / geldiği, cari-yer) göre dövizli işlemlerinin yer aldığı dökümdür. Dökümde, stoğun her aşamadaki ( Fatura, İrsaliye, Depo,Üretim,.) dövizli hareketleri yer alacaktır.


LBR_ST62.jpg


Hareket Yerlerine Göre Stok Dökümü Dövizli


     Stokların belli tarih aralığında hareket yerlerine ( malın gittigi / geldigi, cari-yer) göre dövizli işlemlerinin yeraldığı dökümdür. Dökümde, stoğun her aşamadaki ( Fatura, Irsaliye, Depo,Üretim,.) dövizli hareketleri yeralacaktır. Özet dökümden faklı olarak daha detay bilgilere ulaşılabilir.


LBR_ST64.jpg